CoMceNTeR
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجى التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الى اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدى

CoMceNTeR

For All users
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جالتسجيلدخول
** العضـــو (عصفورة امورة) الممـــــيز **
** الموضـــوع (من أقوال "جبران خليل جبران" ) الممــــيز **
** المشــــرف(اكليل الورد) الممـــيز **

شاطر | 
 

 طريقة عمل رموش الست

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عصفورة امورة
عضو مشارك
عضو مشارك
avatar

الابراج : العذراء الأبراج الصينية : القط
عدد المساهمات : 177
نقاط : 490
مشكور : 9
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

مُساهمةموضوع: طريقة عمل رموش الست    الإثنين يوليو 19, 2010 2:36 pm

2.5 كوب دقيق


نص كوب سكر


نص كوب جوز هند


2 بيضه


فانليا


م ك بيكج بودر


1.5 كوب زيده


صفار بيضه مع فانليا لدهن الوجه





الشربات:


1.5كوب سكر


1.5 كوب ماء


م [/ص ليمون


عود قرفه



الطريقه: نضرب البيض والفانليا جيدا ثم نضيف الزبده والسكر ويتم الضرب لمده 3 دقايق
نضيف جوز الهند علي الخليط ونضربهم جيدا
نضيف الدقيق والبيكج بودر ونعجنهم كويس
نغطي العجينه ونضعها في التلاجه لمده ساعتين
بعد ما نطلعها من التلاجه تكورهها كور صغيره في حجم التمره ونضعها في صينيه مدهونه زبده
وبعد ما نخلص المقدار نجيب الشوكه وندوس علي الكور بحيث علامه الشوكه تظهر
وندهن الوجه بصفار البضه مع الفانليا
وندخلها الفرن لحد ما تستوي وتحمر
بعد ما نخرجها من الفرن نسقيها بالشربات البارد
وبعدين نحطها في طبق التقديم ونرش عليها جوز هند


طريقه عمل الشربات:
نضع السكر والماء والليمون وعود قرفه ونتركهم يغلوا لمده 20 دقيقه وبعدين نسيبه يبرد






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل رموش الست
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
CoMceNTeR :: سنتر الأسرة :: منتدى أشهى المأكولات-
انتقل الى: